FAQ

BRÖLLOPSPLANERING

+ Hur fungerar det?

Steg för steg: 

1. Get engaged - 2. Get in touch - 3. Get things done - 4. Get married!

Vi erbjuder alla våra brudpar en kostnadsfri första-konsultation för att få ett intryck av varandra.

Det första konsultationstillfället är en förutsättning för att vi ska kunna utforma en offert. Ta kontakt med oss här!

+ När är det bäst att anlita en bröllopskoordinator?

Vanligtvis kommer vi i kontakt med våra brudpar 12-18 månader innan deras tänka bröllopsdag. Men ju tidigare - desto bättre!

Skicka oss en förfrågan här för att boka en kostnadsfri konsultation! Vi ser till vart ni står idag och tar det därifrån. Alla mail besvaras inom 24 timmar. 

+ Vi har en mycket låg budget. Vad skulle ni rekommendera oss att prioritera att lägga pengar på?

Den bästa bröllopsfotografen ni har råd med! Vi är övertygade om att ni kommer att tacka er själva i efterhand för att ni bokade en etablerad bröllopsfotograf som kunna fånga er dag på bild på bästa tänkbara sätt! Anlita den bästa ni kan hitta - även om det bara är för ett få antal timmar!

+ Vi har hört att det är dyrt att anlita en bröllopskoordinator?

En bra bröllopskoordinator ser till att er totala kostnad för bröllopet landar på en lägre siffra än vad den skulle om du inte bokat en.

Vi vet vad ni gör bäst i att prioritera, hur man hanterar de stora utgifterna och vad man kan spara in på genom att hoppa över! Man kan likna det med att anlita en inredare till sitt hem - hon eller han kommer se till att de minsta detaljerna gör den största skillnaden på det mest kostnadseffektiva sättet, utifrån önskemål och vision.

LERIN WEDDING OCCASIONS

+ Varför ska vi välja Lerin Wedding Occasions?

1. Vi har de kontakter ni kommer att behöva. Ni kommer att bli rekommenderade ett urval av de absolut bästa bröllopskreatörerna det här landet (läs Europa) har att erbjuda. 

 

2. Vi hanterar alla riskmoment. Riskmomenten för er dag blir alltid genomtänkt säkrade med en plan B (och C, och D, och...). Ni kommer att kunna bolla tankar och idéer och få lösningar från ett professionellt och erfaret perspektiv från dag ett. 

3. Vi tar hand om de tråkiga bitarna. Ni kommer att spara pengar. Er totala budget blir effektivt väldisponerad. Ni har någon vid er sida längst som ser till att ni ligger i fas ekonomiskt hela tiden.

4. Vi ger er en upplevelse. Ni kommer att bli tillfredställda med en känsla. Vi har alltid designen och stylingen i åtanke som en av de viktigaste delarna av hela bröllopet. Vår intuition är att överraska era gästers alla fem sinnen och skapa inget mindre än en minnesvärd upplevelse. 

+ Vad är den huvudsakliga anledningen till att vi borde överväga att anlita en bröllopskoordinator?

Den huvudsakliga anledningen är helt enkelt att ni kommer att få den dagen ni drömt om, och vägen dit, på bästa tänkbara sätt.

När ni saknar idéer inspirerar vi er till att hitta er egen stil. När ni vet exakt vad ni vill köra på så guidar vi er genom processen i hur vi ska komma dit.

 

Vi ser till att allting blir klart i god tid, rekommenderar er de utan tvekan bästa leverantörerna och hjälper er att hålla er till er budget längst vägen. Vi besvarar alla frågor och funderingar ni har och får ert bröllop att kännas som just ert

+ Vad baserar ni era priser på?

Vi arbetar endast med fasta priser och vår prissättning är en avtalad överenskommelse från början.

Kontakta oss här idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss berätta mer!

+ Vi planerar att gifta oss utomlands! Tar ni emot vår förfrågan?

Självklart, det blir vårt nöje! Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

INSPIRERAS MED OSS

Följ våra dagliga uppdateringar på sociala medier!

@lerinweddingoccasions #lerinweddingoccasions